Podium-Horizon-logo

Onze PROJECTEN

Uitgelicht

TERUGKERENDE EVENEMENTEN

Jazz op Zondag podium horizon

Zondagmiddag 15:00

Jazz op Zondag

Jazz op Zondag, maandelijks in Podium Horizon! Een laagdrempelige muziekactiviteit voor en door buurtbewoners. Wij trekken jazz aan uit de buurt!

Wij laten afwisselend kwaliteitscombo’s spelen, dus geen editie is hetzelfde.

KorteFilmCompetition podium horizon

2e Editie Verwacht in 2024

Love Thy Neighbour

Na het succes van de eerste editie, beogen Podium Horizon en Oba Spaarndammerbuurt voor de filmwedstrijd ‘Love they neighbour 2.0’ educatieve filmworkshops te organiseren voor de jeugd/jongvolwassenen uit Westerpark (13-25).

buurthuistoernee-podium-horizon

7 en 8 september 2023

Buurthuistournee

Een voorstelling in de vorm van een rondleiding door Huis van de wijk Horizon.

Theatermakers Nora Korfker en Anne Meffert nemen je mee in een theatrale rondleiding bij je thuis en later, met publiek, door de Horizon.

kintsugi workshop podium horizon

Oktober 2023

Workshops: Kintsugi

Leer de Japanse kunst van het repareren en duik dieper in de wereld van veerkracht en herstel. Net als bij de tegels kunnen we soms op dezelfde plaats met dezelfde hamer worden geslagen, maar breken we op verschillende plaatsen.

dialoogtafels podium horizon

Juni 2023

Dialoogtafels

Dialoogtafel Vluchten en verbinden in samenwerking met Who’s Right Dialoog. Deze dag wilden we aangrijpen om mensen die gevlucht zijn in gesprek te laten gaan over mensenrechten.

cd-release-party-podium horizon

December 2023

CD Release Party

Podium Horizon kwam tot leven met de betoverende klanken van opkomende artiest Gavin Dalusung. De release party van zijn nieuwste creatie was een echt muzikaal hoogtepunt.

kophonger-uitgelicht-podium-horizon

Juni 2023

Kophonger

Een buurtwandeling (500m) die zich richt zich op kwetsbare volwassen mensen met overgewichten de ongemakken die dat met zich meebrengt in het dagelijks leven, bijvoorbeeld: isolement, schaamte, stigmatisering.
vrijwilligers

2024

Vrijwilliger worden?

Wil je een bijdrage leveren aan de bloeiende creatieve gemeenschap in onze stad? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die onze missie ondersteunen om een bruisend centrum voor optredens en culturele uitwisseling in de Spaarndammerbuurt te zijn!

Wil je ook een bijdrage leveren aan de bloeiende creatieve gemeenschap in onze buurt?

Podium Horizon is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die onze missie ondersteunen om een bruisend centrum in de Spaarndammerbuurt te zijn!