Theatervoorstelling Buur(t) Date: Niemand is zomaar iemand

Datum/Tijd
Date(s) - za 23 september 2023
19:30 pm - 21:00 pm

Categorieën


Theatermaker Laura van Dolron maakt een voorstelling over en met buurtbewoners van Westerpark in samenwerking met Podium Horizon.

In de ochtend ontmoeten verschillende buurtbewoners en Laura elkaar gedurende 3 uur. Daarna schrijft ze een tekst en in de avond speelt ze een voorstelling over deze ontmoeting.

In de voorstelling vertelt Laura van Dolron als stand-up filosoof op een leuke en ontroerende manier over de ontmoeting met buurtbewoners. Er is een ook muzikant bij de voorstelling betrokken die op muzikale wijze vormt geeft aan het ontmoetingsavontuur.

Deze voorstelling gáát over een ontmoeting, maar ís ook een ontmoeting! Komt allen kijken en ontmoet je buurtgenoten!

NRC schreef over haar laatste voorstelling “dit is DE romantische voorstelling van het jaar” en ook “Van Dolron is een natuurkracht ze maakt de wereld mooier met haar positieve blik”. (*****) De Volkskrant schreef “theater in haar meest pure vorm” (****)

WAAR: Podium Horizon, Huis van de Buurt de Horizon – 2e etage, Hembugstraat 156, 1013 XC, Spaarndammerbuurt, Westerpark, Amsterdam

RESERVEREN om bij de voorstelling te komen kijken kan via: reserveringpodiumhorizon@gmail.com, vanaf 1 september

MEEDOEN:
Wie wil er meedoen aan dit bijzondere ontmoetingsavontuur en deelnemen aan het theater?

Op zaterdagochtend 23 september ga je met een buurtgenoot die je nog niet kent samen op stap in de buurt, onder begeleiding van Laura van Dolron. Dan hebben jullie 3 uur de tijd om met elkaar te praten en te laten zien wat er belangrijk is in je leven. Met vragen als:
Wat is voor jou bijzonder in deze buurt? Wat is je lievelingsplek? Hoe woon je en met wie? Wat zijn je dromen? Wat zijn je belangrijke momenten in je leven? Welke ontmoetingen heb je in de buurt?

Belangrijk:
– Dat je op zaterdag 23 september tijd hebt van 10 tot 13 uur voor de ontmoeting.
– En dat je diezelfde avond 23 september van 19 uur tot maximaal 21 uur bij de voorstelling aanwezig bent.

In november en december zijn er ook ontmoetingen met voorstelling, dus geef je ook op als je niet kan 23 september!

AANMELDEN om mee te doen aan de voorstelling via: l.haaitsma@combiwel.nl

Deel dit met je vriendenkring: