Jazz op zondag: Making whoopee

Datum/Tijd
Date(s) - zo 12 maart 2023
15:00 pm - 17:30 pm

Categorie├źn


Making Whoopee is een band die vooral lekker de pan uit swingt met op de contrabas Kay Ramati als bassist met een unieke sound en stijl, die zowel lyrisch als groovy, origineel en solide is.
Verder speelt Sybren van Doesum trompet , hij is een veelzijdige zanger/trompettist die op vele grote en kleine podia in binnen-en buitenland heeft opgetreden. Hij speelt trompet alsof hij zingt en soms zingt hij alsof hij trompet speelt.
Op drums Bernt Bellen, een veelgevraagde slagwerker die zich bezighoudt met uiteenlopende stijlen van muziek en dans. Bernt heeft aan het Conservatorium van Amsterdam gelernt. Zijn aanstekelijk spel bracht hem naar verschillende uithoeken van de aardbol.
Las but not least Jina Sumedi op accordeon. Zij studeerde muziek in Rotterdam en Amsterdam, tourde daarna met allerlei bezettingen en muziekstijlen over de wereld. Ze heeft de muziek van verschillende films gecomponeerd, waaronder de film Simon. Zij geniet bijzonder van het maken van vrolijke klanken met Making Whoopee.
Deel dit met je vriendenkring: